استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند
سرخط خبرها

رزمایش مرزبانی فراجا در خلیج‌فارس| عملیات تاکتیکی مرزبانان علیه متجاوزان| تجهیز مرزبانی به سامانه‌های هوشمند و پیشرفته

  • کد خبر: ۱۲۹۱۴۱
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۷
رزمایش مرزبانی فراجا در خلیج‌فارس| عملیات تاکتیکی مرزبانان علیه متجاوزان| تجهیز مرزبانی به سامانه‌های هوشمند و پیشرفته
رزمایش مرزبانی منطقه‌ای محمد رسول الله (ص) در آب‌های خلیج فارس با حضور فرمانده مرزبانی انتظامی در نوار دریایی و ساحلی بوشهر اجرا و از سامانه‌های پیشرفته در آن استفاده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدعلی گودرزی هدف از رزمایش منطقه‌ای محمد رسول الله (ص) در آب‌های خلیج فارس (بوشهر) را ساحلی دریایی و ارتقاء توان رزم و کسب مهارت‌های عملیاتی دریایی و هماهنگی بین نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: این رزمایش با تجهیزات راهداری، سیستم‌های الکترونیکی، اپتیکی، پهپادی هواپیما بدون سرنشین سپاه پاسداران، تبادل عملیاتی و تاکتیکی و اشراف اطلاعاتی بر حریف اجرا می‌شود.

وی استفاده از سامانه‌های حس‌گر پیشرفته برای پایش مرز‌ها به‌صورت لحظه‌ای را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این پایش تصویری با حس‌گر‌ها بر اساس و به تناسب تهدیدات در مرز‌های درگیر کشور به‌صورت پایلوت در دست اجرا است که این حس‌گر‌ها می‌توانند سطح هوشیاری مرزبانان را افزایش دهد.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی از ساخت تجهیزات داخلی پیشرفته خبر داد و تصریح کرد: اکنون نیرو‌های مرزبانی به پیشرفته‌ترین سامانه‌ها مجهز هستند، شناور‌های ۶۰ فوتی در کشور از صفر تا ۱۰۰ آن در داخل کشوربا توان متخصصان داخلی ساخته شده است.

وی افزود: علاوه بر پایش تصویری و تجهیز مرزبانی به سامانه‌های پیشرفته، آموزش‌های به روز، پرورش قوای جسمانی، روحیه مسئولیت‌پذیری نظم و انضباط و تقویت روحیه شهادت‌پذیری و ایثار مرزبانان در توان عملیاتی آن‌ها بسیار تاثیرگذار است.

سردار گودرزی از استفاده سامانه جامع مرزبانی در رزمایش یاد شده خبر داد و اضافه کرد: الحمدلله از سامانه‌های هوشمند جامع الکترونیکی دریایی مرزبانی و زیرسامانه‌های پنل دریایی برای نخستین بار در این رزمایش استفاده عملیاتی می‌شود.

وی بابیان اینکه ارتقای مرزبانی سبب افزایش کشفیات و تشدید مبارزه با جرایم سازمان یافته شده است، افزود: در یک سال گذشته بیش از ۶۲ تن انواع مواد مخدر صنعتی که از جنوب شرق کشور و به وسیله افراد ناآگاه از مرز‌های همسایه به داخل کشور نفوذ کرده است در درگیری مسلحانه کشف شده است.

فرمانده مرزبانی کشور ادامه داد: ۳۵۰۰ قبضه انواع سلاح در این مدت کشف شد که افزایش ۳۰ درصدی را نسبت به قبل نشان می‌دهد. همچنین کشف مشروبات الکلی ۳۸۰ درصد رشد داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->